Uw supply change partner

Uw supply chain consulting partner kiest u – terecht – zorgvuldig uit. Omdat u solide oplossingen wil. En omdat u op zoek bent naar een nauwkeurige en betrouwbare partner. Dan zit u goed bij Supply Change. Onze getalenteerde supply chain professionals staan op elk moment voor u klaar: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele hulp of voor zuiver advies. Nog geen duidelijk zicht op de exacte duur en inhoud van uw project? Ook prima – dat bespreken we graag samen met u.

Echte mensen

Consulting is geen afgelijnd product dat u uit de rekken neemt als u het nodig hebt. Of een formule die u uit een programma tovert. U hebt er échte mensen voor nodig. Van vlees en bloed. Reken maar dat Supply Change professionals een leuke vibe meebrengen. En een warme groepssfeer. En een mensgerichte cultuur. Alsof het uw eigen medewerkers waren.

De perfecte match

Supply Change professionals brengen het overgrote deel van hun tijd door bij u op kantoor. Meer nog, het lijkt alsof ze er altijd al geweest zijn. Want onze professionals matchen met uw bedrijfscultuur en maken zich uw processen meteen eigen. Zodat uw bedrijf en uw medewerkers zich kunnen blijven focussen op hun kerntaken. En de groei van uw bedrijf.

Uw partner
op alle vlakken

Sinds 2021 staat Supply Change u bij met hulp en advies voor uw supply chain processen. Samen met onze zusterbedrijven zorgen we ervoor dat op elk van uw projecten de perfecte professional wordt ingeschakeld. Dat doen we vanuit het Research Park van Universiteit Antwerpen – dé ideale uitvalsbasis voor onze vele klanten in de Benelux.

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? Waterfront weet exact op welke kandidaat u zit te wachten. En vindt die ook voor u.

Uw accounting en controlling processen in handen van top finance en accounting professionals? Daarvoor zit u goed bij JooS Consulting.

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits – alle HR processen die met uw medewerkers te maken hebben, zeg maar. Daarvoor zit u goed bij PZ.

FD Magazine

Als CEO of finance professional betrouwbaar en actueel finance nieuws ontvangen? FDMagazine bezorgt u elke maand alle Belgische en internationale trends, interessante interviews met vakspecialisten en heel wat tips. Liever meteen van alles op de hoogte? Dan gaat u toch gewoon voor de wekelijkse elektronische nieuwsbrief.

Lees meer over FD Magazine

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij Supply Change?