betrouwbare partner

Een consulting partner kies je – terecht – zorgvuldig uit. Onze getalenteerde supply chain professionals staan klaar om te helpen: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele taken of voor zuiver advies. Nog geen duidelijk zicht op de exacte duur en inhoud van uw project? Ook prima – dat bespreken we graag in een verkennend gesprek.

Echte
mensen

Consulting is geen afgelijnd product dat je uit de rekken neemt als je het nodig hebt. Of een formule die uit een computerprogramma wordt getoverd. Daar heb je échte mensen voor nodig. Reken maar dat Supply Change professionals een leuke vibe meebrengen. En een warme groepssfeer. Alsof het je eigen medewerkers waren.

De perfecte
match

Onze Supply Change professionals zijn erop getraind om zich snel aan te passen aan jouw omgeving. Meer nog, het zal lijken alsof ze er altijd al zijn geweest. Want bij elke nieuwe opdracht zorgen onze loyalty managers dat de persoonlijkheid van onze consultant perfect matcht met je bedrijfscultuur.

Partner
op alle vlakken

Samen met onze zusterbedrijven hebben we een sterk netwerk in finance, hr en supply chain opgebouwd. Zo kunnen we voor elk project de perfecte professional inschakelen.

Waterfront

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? Waterfront weet exact welke kandidaat nodig is.

JooS Consulting

Accounting, controlling en credit processen in handen van top professionals? JooS Consulting is dé finance consultancy partner bij uitstek.

PZ Onsite

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits – alle HR processen die met uw medewerkers te maken hebben, zeg maar. Daarvoor zit u goed bij PZ.

We are united

Supply Change maakt samen met JooS Consulting, PZ en Waterfront deel uit van de groep United Consulting. Opgericht in 1998 zijn we intussen uitgegroeid tot een trotse marktleider met meer dan 500 consultants aan boord.

Het is onze ambitie om de ideale werkomgeving te creëren voor onze professionals. Zo bieden we elk van hen uitdagende projecten, individuele coaching en opleidingen op het allerhoogste niveau.

Naar de website van United Consulting

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij Supply Change?