Inventory Specialist

Supply Change maakt deel uit van de United Consulting groep, gespecialiseerd in Finance, HR en Supply Chain. Sinds 1998 bundelen we de krachten om samen de ideale werkomgeving te creëren voor onze professionals. Zo bieden we elk van hen uitdagende projecten, individuele coaching en premium opleidingen. En streven we voortdurend naar het juiste evenwicht tussen professionele ontwikkeling én de kostbare tijd daarbuiten. Want persoonlijke groei, dat staat voor ons voorop.

Zin om ons team van consultants te vervoegen en een professional in topvorm te worden? Wij zorgen voor een positieve werksfeer waar er rekening wordt gehouden met het evenwicht tussen jouw professionele ontwikkeling én de kostbare tijd daarbuiten.

YOUR JOB

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar consultants die bij onze internationale klanten worden ingezet als inventory planner. Jij bent verantwoordelijk voor het stockbeheer voor zowel afgewerkte producten als halffabricaten.
Jij zorgt voor een efficiënte flow van goederen in een organisatie en staat garant voor een optimaal voorraadbeheer. Daarnaast werk jij de verkoop prognoses uit en dit in nauw contact met je collega’s van sales, productie, logistiek & finance.

YOUR SKILLS

-Je hebt een bachelor of masterdiploma binnen logistiek of supply chain
-Plannen, organiseren & opvolgen is jouw tweede natuur
-Je hebt (een eerste) ervaring als Inventory Specialist
-Je bent proactief en resultaatgericht
-Naast het Nederlands heb je een heel goede kennis van het Engels
-Kennis van ERP pakketten zijn een extra
-Je blijft graag up to date van alle trends binnen logistiek en supply chain

OUR OFFER

  • Contract van onbepaalde duur
  • Boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je
    klaar
  • Veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen
  • Opleidingen en een persoonlijk groeitraject
  • Veel fun en events met Supply Change collega’s
  • Focus op work-life balance
  • Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen
inventory-specialist

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij Supply Change te werken? Of om tot onze groep United Consulting™ te horen, samen met PZ en JooS? Onze collega’s vertellen je graag meer.

Solliciteer

Zin om te werken als Supply Change professional?
Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.