Consultancy,
not as you
know it

Consultancy op topniveau? Dat is het resultaat van professionals in topvorm. Van mensen die verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid krijgen. Van toppers die naast het werk weten te genieten van hun hobby’s. Van consultants die geen nummer willen zijn, maar kiezen voor een 100% Belgisch hier-tel-je-echt bedrijf.

Jouw
carrière

Boeiende projecten en uitdagende rollen. En dat bij leading companies. Klinkt indrukwekkend, dat weten we. Dus zorgt Supply Change ervoor dat jij als professional voortdurend kan groeien. Maar ook dat je niet moet groeien als je helemaal tevreden bent met je huidige functie. Al waarschuwen we je: de trainingen van collega’s die al tien jaar in het vak zitten werken altijd inspirerend.

Een werkritme op mensenmaat

Op tijd thuis om samen te kokerellen. Twee keer per week naar de fitness of padel. En vrijdagavond geen mails wegwerken, maar uitgaan met de vrienden. Natuurlijk kan dat. Want we waken over je work-life balance door open gesprekken te voeren en te overleggen met de klant.

Positieve werksfeer

Gelukkige werknemers presteren beter. Dat ziet en voelt iedereen. Een win-win voor het team én jou als werknemer. Daarom houden we van een positieve sfeer. Tijdens de werkuren, en natuurlijk ook op onze Supply Change events.

Sterke merken

Als professional werk je voor grote klanten en bekende merken. Om daar knopen door te hakken, beslissingen te verdedigen en voor de ‘extra mile’ te gaan. Zonder voortdurend richtlijnen te krijgen. Want Supply Change professionals hebben nu eenmaal een flinke dosis verantwoordelijkheidszin.

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij Supply Change te werken? Of om tot onze groep United Consulting™ te horen, samen met PZ en JooS? Onze collega’s vertellen je graag meer.